A kutatótermi levéltári kutatás 2020. aug. 10-től ismét lehetséges (2020.07.14.)

KutatóÖrömmel értesítjük tisztelt Kutatóinkat, hogy a járványügyi veszélyhelyzet megszüntetése és az érseki hivatalban esedékes nyári szünet után, 2020. augusztus 10-től ismét megnyitjuk levéltárunk kutatótermét és fogadunk kutatókat személyes, helyben történő kutatásra.

Az egészségügyi biztonsági szempontok megtartása érdekében naponta egy kutatót tudunk fogadni, ezért – további rendelkezésig – előzetes időpontfoglalást vezetünk be. (Kutatótermünk közös a Veszprémi Érseki Könyvtárral, így a könyvtári olvasószolgálat folyamatossága is biztosított.) Az időpontok foglalása elsősorban e-mailen keresztül történik a mai naptól. A megszokott kutatótermi rendet érinti, hogy az időpont foglalás visszavonásáig hétfőtől csütörtökig fogadunk kutatókat.

A járványügyi helyzetre való tekintettel kérjük, hogy csak egészségesen keressék fel levéltárunkat. A kutatóteremben folyamatos szellőztetést és kézfertőtlenítő eszközt biztosítunk, ezen túlmenően azonban kérjük, hogy hozzanak magukkal és viseljenek maszkot az Érseki Palota területén.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!