Tudnivalók

A kutatás az ingyenesen elérhető fényképek esetében regisztrációhoz, az anyakönyvi adatok, az egyházlátogatási jegyzőkönyvek, Pfeiffer János plébániatörténeti jegyzetei, a lélekösszeírások és az e-könyvtár esetében regisztrációhoz és díjfizetéshez kötött.

Az érdeklődők honlapunkon előzetesen, még a regisztráció megkezdése előtt tájékozódhatnak a feltöltött dokumentumokról. A regisztráció után elérhető képnéző szolgáltatásunk a levéltári fondstruktúra szerint tagolt, már elérhető fénykép-fájlokra kattintva érhető el.

Abban az esetben, ha már van érvényes ingyenes regisztrációja és szeretne előfizetni valamely szolgáltatásunkra, nincs szükség újabb regisztrációra. Jelezze felénk az infoatvefleveltar [pont] hu címen, hogy a következő lehetőségek közül melyiket választja:

  • 15 napos hozzáférés (15 kép) / 3500.- HUF/10 EURO;
  • negyedéves hozzáférés (50 kép)/ 7.000.-HUF/20 EURO;
  • egy éves hozzáférés (200 kép)/ 18.000.-HUF/60 EURO.
A hozzáférés a szolgáltatás teljes tartalmának böngészhetőségét jelenti, melynek aktuális állapotáról (a közzé tett képek számáról) a levéltár honlapja tájékoztat. A meghatározott számban kérhető képmásolat a kutató számítógépére letölthető, s ott másként menthető jpg fájlokat jelent.
 
Fizetős szolgáltatás esetén csak a befizetés megérkezése után tudjuk aktiválni a hozzáférését.

Bankszámlaszámunk: OTP 11748007-24811471
közlemény rovatban kérjük tüntesse fel a regisztráció során megadott felhasználónevét, valamint hogy: "e-Kutatás".